Thailand 2014 - reis met Samantha
27 april 2014 - Bangkok, Thailand
Let op! Dit is een toevoeging aan mijn blog op een latere datum. Er volgen er nog veel meer, dus als je geen updates wil, schrijf je dan voorlopig even uit. Ik kondig de volgende reis vanzelf aan via Facebook.
De eerste keer met z'n drieën op vakantie. Samantha vergezeld ons bijna drie weken in Thailand. Dit beloofd een leuke vakantie te worden!
Aankomst in Bangkok beetje overvallen door de hitte en na even bijkomen een taxi besteld. Na een lange taxirit kwamen we aan bij het hotel waar Jesse een suite had geboekt. Super vet! een grote woonkamer met twee grote slaapkamer en ieder zijn eigen badkamer. Ook zat het op de 19e verdieping, dus werden wij verwend met een super uitzicht!
Na wat rusten zijn we naar Phat Pong gegaan en over de markt geslenterd. Deze buurt is bekend om de gogo-bars en zelfs aan Samantha werden dames aangeboden.
Daarna zijn we meet de tuc-tuc naar Khao San road gegaan. Dit was echt een turbo tuc-tuc. Hij sjeesde keihard de kleine straatjes van Bangkok door. Geweldig! Dat was nog een een rollercoaster-trip. Op Khao San road lekker een cocktail gedronken en gekeken naar backpackers die slaapplaatsen zoeken en vermoeide reizigers die bijkomen van hun vakantie of juist net aankwamen, zoals wij. Een harwar van mensen, maar een super sfeertje.
De tweede dag zijn weer naar het Royal Palace gegaan. Bloedheet! Jesse en Samantha moesten kleding lenen omdat ze te boot waren dus die kregen het nog warmer. Intussen werd een dame boos omdat ze toeristen voor de gek hield en ik hun de waarheid vertelde. Ze trachtte lange kleding te verkopen aan andere toeristen, omdat dat moest, maar deed net alsof je ervoor betalen moest, terwijl je het gratis kon lenen. Het is een super mooi paleis, met tempels, maar doordat er geen zuchtje wind staat, was het middaguur misschien qua hitte niet het meest handig.
In de middag zijn we 'even' wezen shoppen bij MBK, één van de grootste shopping malls van Bangkok en lekkere koffie gedronken. De dag erop lange autorit gemaakt maar Floating Market en in de avond een dinner cruise gedaan op de rivier met band en travestieten. Afgesloten met heerlijke cocktails aan de kant van de rivier.